İslam İşbirliği Teşkilatı Üyeleri İle İhracatı Geliştirme Stratejisi Hk.
İslam İşbirliği Teşkilatı Üyeleri İle İhracatı Geliştirme Stratejisi Hk.
2025 Mart 17, 13:01
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından iletilen yazıda; Orta Vadeli Program (2025 – 2027) ve 2025 yılı İhracat Eylem Planı'nda yer alan "İslam İşbirliği Teşkilatı Üyeleri ile İhracatı Geliştirme Stratejisi" kapsamında İslam ülkelerinin ihracatımızda hâlihazırda %26 olan payının, 2028 yılında %30'a yükseltilmesinin hedeflendiği belirtilmiştir.
Yazıda, adı geçen Strateji kapsamında belirlenen 1. Faz Odak Ülkelere (21 Ülke) yönelik hazırlanan eylem planının nihai halini alabilmesini teminen, söz konusu taslak eylem planında yapılacak güncellemelere ihtiyaç duyulduğu iletilmiştir.
Bilgilerini ve ekte sunulan İslam İşbirliği Teşkilatı Üyeleri ile İhracatı Geliştirme Stratejisi Eylem Planı taslak tablosunun incelenerek, önerilen eylemlere ilişkin varsa görüş, öneri ve değerlendirmelerinizin 21 Mart 2025 tarihine kadar Odamıza (oguz.cagil@koto.org.tr) iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.
| Yayınlanma Tarihi | 2025 Mart 17, 13:01 |
|---|
Diğer Duyurular
Tüm Güncel Duyurular2026 Yılı İl Planlama Uzman Yardımcısı Giriş (Sözlü) Sınavı Tarih/Saat/Yer Bilgisine İlişkin Duyuru
18 Haziran 2026, 23:18
2026 Yılı İl Planlama Uzman Yardımcısı Giriş (Sözlü) Sınavı Kesin Olmayan Sözlü Sonuçlarına İlişkin Duyuru
18 Haziran 2026, 23:18
2026 Yılı İçişleri Uzman Yardımcısı Giriş (Sözlü) Sınavı Kesin Olmayan Sözlü Sonuçlarına İlişkin Duyuru
18 Haziran 2026, 23:18
